Általános szerződési feltételek

 

Általános szerződési feltételek és adatvédelmi tájékoztató

 

1. A Wekerlei Séták a Wekerlei Társaskör Egyesület civilszervezet kezdeményezése. A Wekerlei Séták célja a Wekerletelep építészeti és szellemi örökségének bemutatása a helyieknek és az ide látogatóknak. A www.wekerleisetak.hu oldalon az érdeklődők tájékozódhatnak és regisztrálhatnak soron következő sétáinkra. A weboldal böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a szolgáltatás használatára vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket, és annak minden pontjával egyetért.

 

2. A sétajegy árával a vásárló a Társaskör munkáját támogatja.

A Jelen ÁSZF értelmében Támogatónak minősül minden olyan természetes, vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, akinek/amelynek a részére a jelen honlapon keresztül szolgáltatásokat értékesít.

 

3. Az Egyesület mindent megtesz a weboldalon feltüntetett adatok pontosságáért, azonban nem vállal felelősséget az esetlegesen pontatlanul, vagy helytelenül feltüntetett adatokért, a használati útmutatójában található esetleges tévedésekért, a weboldal működését biztosító informatikai rendszer hibáiért és az ezekből eredő károkért, továbbá a weboldalról linkek útján elérhető további oldalak tartalmáért.

 

A sétán való részvétel feltételei

 

4. A weboldalon a Wekerlei Séták által szervezett tematikus sétákra lehet jelentkezni. Az aktuálisan meghirdetett séták a sétanaptárban vannak feltüntetve. A sétákon a honlapon, vagy a helyszíni regisztráció után vehetnek részt az érdeklődők.

 

5. A meghirdetett séták a résztvevők számától függetlenül minden esetben elindulnak. A honlapon feltüntetett árak bruttó árak.

 

6. A sétára való jelentkezés véglegesítésekor létrejön a támogatásra vonatkozó megállapodás weboldalt üzemeltető Wekerlei Társaskör Egyesület (Eladó) valamint a jelentkezést végző látogató (Vevő) között.

 

7. Az üzemeltetői adatok a következőek:

Cégnév: Wekerlei Társaskör Egyesület

Székhely: 1192 Budapest, Kós Károly tér 10

Adószám: 19010179-1-43

Szerződés nyelve: magyar

Elérhetőség: info@wekerleisetak.hu

Telefon: +36 20 501 8312

 

8. A regisztráció a honlapon keresztül a “sétáink” menüpont alatt vagy a program indulási helyszínén történhet meg, ami általában a Wekerlei Társaskör Egyesület irodája. A honlapon történő regisztrációt követően a Vevő egy visszaigazoló e-mailt kap – az általa megadott e-mail címre –, amely a regisztráció során megadott adatokat, a program időpontját valamint a legfontosabb tudnivalókat tartalmazza. Ezzel a regisztrációja véglegessé válik.

9. A regisztráció nem kötelezi Vevőt a programon való megjelenésre és a részvételi díj kifizetésére.

 

A regisztráció menete a honlapon:

Kattintson a sétáink vagy a sétanaptár menüpontra és válassza ki az Önnek tetsző programot. A megjelenő időpontok közül válassza ki az Önnek megfelelő dátumot, majd kattintson a mellette található “jelentkezés” gombra. A felugró ablakban adja meg a kért adatokat. A regisztráció megerősítéséhez kattintson a jelentkezés gombra.

Amennyiben a regisztrációt követően 24 órán belül nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail az Ön által megadott e-mail címre, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@wekerleisetak.hu e-mail címen.

 

Elállás joga

 

10. A jelentkezést követően a program megkezdéséig a Vevőnek joga van elállni a programon való részvételtől. Amennyiben a Vevő a részvételi díjat megfizette és ezzel véglegesítette részvételi szándékát, úgy az Eladó sem köteles a részvételi díj visszafizetésre. Az Eladó a már befizetett sétajegy árát nem téríti vissza. A megvásárolt, de igénybe nem vett sétajegy beváltható bármely más magyar nyelvű sétára.

 

Részvételi feltételek

 

11. A Wekerlei Séták által szervezett programokon mindenki a saját felelősségére vehet részt, 14 éven aluli gyerekek kizárólag szülői felügyelettel.

 

12. A programokon a minimum és a maximum létszám változó lehet, de jellemzően a jelentkezők száma 5 és 30 fő között ingadozik.

 

13. A programokon való részvétel szigorúan tilos alkohol vagy más tudatmódosító szer hatása alatti állapotban.

 

14. A programok során esetlegesen előforduló sérülésekért, balesetekért az Eladó nem vállal felelősséget.

 

15. A programok során történő esetleges lopásokért, elveszett, megrongálódott tárgyakért, valamint személyi sérülésekért, balesetekért az Eladó nem vállal felelősséget.

 

16. A séták során – alkalmanként – az Eladó vagy megbízottja fényképeket, videofelvételeket készíthet, melyek későbbiekben saját céljára felhasználhat. A felvételeken szereplő személyek a sétára való jelentkezésükkel elfogadják ezt, további hozzájárulásukat az Eladó nem köteles kikérni.

 

17. Amennyiben „vis major” esetekben (betegség, árvíz, földrengés, egyéb természeti katasztrófák, stb) a szolgáltatás meghiúsulásáért az Eladót semmilyen felelősség nem terheli.

Az Eladó további időpontokat hirdet meg, amelyekre a Vevőnek újra jelentkeznie kell.

 

 

18. A programokra való jelentkezés – bármilyen formában is történik – a részvételi feltételek elfogadását is jelenti egyben.

 

Adatkezelés

 

19. A regisztráció során megadott személyes adatokat az Eladó harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adja ki, valamint a megadott adatokat – külön engedély nélkül – más célra nem használja fel. Az adatokat egy évig őrizzük meg.

 

20. A honlapon található írásbeli és képi tartalmak az Eladó kizárólagos tulajdonát képezik így azok bármilyen felhasználása, másolása, sokszorosítása jogi következményeket vonhat maga után.

 

Ajándékutalvány

 

21. Ajándékutalvány vásárlásáról a honlapon tájékozódhat és személyesen vásárolhatja meg a Társaskör irodájában, nyitvatartási időben (Kós Károly tér 10).

 

22. Az ajándékutalványok megvásárlásával egyidejűleg a Vevő elfogadja az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

 

23. Az utalványoknak lejárati ideje nincsen, bármeddig érvényesek, és szabadon felhasználhatóak bármely sétánkra. Eladónak – különleges esetben – joga van érvényességi időt meghatározni egyes utalványok esetében.

 

24. Eladó garantálja, hogy minden utalvány felhasználására biztosít lehetőséget, ahhoz kellő számú programot szervez. Ez alól kivételt képez, amennyiben Eladó bármilyen okból felfüggeszti vagy befejezi tevékenységét.

 

25. A fentiekben meg nem határozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó jogszabályai az irányadóak.

 

A jelen Általános Szerződési Feltételek visszavonásig érvényesek.

 

 

Budapest, 2019. január 01.

 

 

 

Wekerlei Társaskör Egyesület