Vendégkönyv

Vélemény beküldése

Látogatóink véleménye az általunk szervezett sétákról.

Bejegyzések

5

Minden nagyon szép és kellemes volt. Nekem legjobban a Kerek Templom tetszett. Az ebéd helyszíne csalódást okozott, mert szívesen néztem volna meg a fogadót is nemcsak kívülről, hanem belülről is. Kívülről viszont szép volt.

terjekelzi@gmail.com
(2021-10-13 - 17:08)
5

Nagyon tartalmas,szép napunk volt,okt.9-én,Eszter szervezte kiránduláson!IJó társaság,kellemes légkör,csodaszép helyszínek,finom ebéd!Örülök,hogy ott lehettem,várom a következőt!Köszönöm ezt az élményt!

Ritecz Istvánné
(2021-10-13 - 13:56)
5

A nádasdladányi kirándulás jól szervezett, pontos volt. Sok érdekes élményben lehetett részünk. Az idő is kedvezett nekünk, gyönyörködtünk az ősz színeiben. Az ebéd hagyott kívánnivalót. A pajta hideg és poros volt, az étel és a felszolgálás is erősen kritizálható. a drága pénzen mért bor (1dl 350.-) és kávé (kávé 500.-) ihatatlan. De ez nem a kirándulást hanem az "éttermet" minősíti.

Virágos Hilda
(2021-10-13 - 13:40)
5

A programok nagyon tetszettek, az ebéd nem volt az igazi (ár/érték), de remekül éreztem magam. Köszönöm.

Telek Anikó
(2021-10-05 - 16:54)
5

Nagyon élvezetes volt Szunyogh Szabolcs interpretalasaban a túra! Köszönet!)

Krisztina
(2021-10-04 - 14:40)
5

Kanizsai Eszter nagyon alapos, gazdag buszos kirándulást szervezett, mindenkivel személyesen is nagyon figyelmes, kedves volt. Az utasok közül mindenki elégedett volt, és sok élménnyel gazdagodott.

Szabó Mária
(2021-10-04 - 12:28)
5

Nagy élmény volt a séta Szunyogh Szabolcs vezetésével! Sok információ, érdekes, szórakoztató történetek a Wekerle múltjáról, amiből ma is sokat tanulhatnánk! Az épületek, a környék hangulata varázslatos! Jó volt bemenni egy házba, a pincét és a padlást is látni! Köszönöm a sétát!

O. Ágota
(2021-10-04 - 10:24)
5

Köszönet Kanizsai Eszternek a móri kirándulás megszervezéséért, lebonyolításáért. Eszter figyelmes, felkészült, kedves gazdája volt a programnak. Az ebédünk kritikája nem őt minősíti, ezért a maximális pontszám. Jó kis nap volt, együtt ismerős és ismeretlen résztvevőkkel! Várom a következőt!

M. Erika
(2021-10-04 - 08:01)
5

Lukács András vezetésével egy remek sétában volt részünk február 23-án. Szaktudása, a séta hossza és útvonala, a tények és történetek - minden tökéletes volt, köszönjük az élményt!

Nagy Zsófia
(2019-02-25 - 20:43)
5

Szunyogh Szabolcs igazán jó mesélő, a sétán dermesztő hideg volt, azonban ezt észre se vettük , annyira szórakoztatott és elvarázsolt minket a sok színes történet erről a csodás helyről. Minden percét élveztük!

Melinda
(2019-02-06 - 20:40)
5

Nagyon élveztük a nyári "Kós Károly és a Fiatalok" sétát, ezúton is köszönjük Nagy Attilának a bőséges tájékoztatást! A telep történetéről, az épületekről, a helyi eseményekről, az itteni életről is rengeteget megtudtunk tőle. Azóta (ha lehet ezt fokozni) mi is még jobban rajongunk Wekerléért!

Bálint & Csilla
(2018-09-07 - 11:00)
5

Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel https://www.xrs.hu Csapata :)

Ádám
(2018-06-27 - 19:08)
5

Volt szerencsém részt venni a Zsolnai Éva által vezetett Húsvéti Sétán. Nagyon jó élmény volt, érdekes és szórakoztató! Bátran ajánlom mindenkinek, nem fog csalódni!

Hovodzák-Tóth Mónika
(2018-04-09 - 07:28)
5

Wekerletelep gyönyörű. A házak, a homlokzatdíszek, az utak fölött katedrálisboltozatként összeboruló ősfák, a téren játszó gyerekek, s a csodaszép tornyos homlokzatok látványa, ha az ember a Kós Károly téri kis domb tetejéréről körbenéz. Ám nem csak így gyönyörű, hanem filozófiájában is, ha belegondolunk, miként történt az a XX. század elején, hogy Fővárosunk égető lakásgondjára egy mesterien megtervezett, költséghatékony, ám rendkívül ember- és közösségközpontú, magas életminőséget biztosító lakónegyed építésével válaszolt Wekerle Sándor kormánya. Wekerletelep mestermű, az emberbarát, jövőbe látó gondolkodás iskolapéldája. Ugyan már korábban is megragadott, de igazán jól a Zsolnai Éva által tartott, "Régi szép idők" c. séta során ismerhettem meg. Éva hatalmas háttértudással, magabiztos, remekül felépített előadásával mutatta be nekünk Wekerlét, s bár dacoltunk a kellemetlen időjárással, a számos érdekes információ és anekdota felejthetetlen élményt nyújtott. Mindenkinek nagy szeretettel ajánlom! Wekerlei lakossá válásom folyamatban van... :-)

Péter
(2018-04-09 - 02:01)
5

Láttam már Wekerlét élőben és képeken is, valóban bámulatosan szép. Mint a béke és nyugalom szigete, a végtelen szépségek sora, jellemzi ezt a csodálatos helyet. Budapest egyik legszebb lakókörnyezete. A tervezése sokak által ismert, de a parkosítás, csinosítás, az itt élők ízlését dicséri. És dicséret illet minden itt élőt a megóvás miatt. Minden darabkáján látszik az a mérhetetlen szeretet, amellyel viseltetnek kedves lakóhelyük iránt.

Lilla
(2018-02-26 - 12:25)
5

Részt vettem "A Wekerlei telepesek" sétán, nagyon szép es informatív volt. Elöször jártam így a Wekerlén, visszamegyek!

Sziklai Maria
(2017-11-07 - 10:01)
5

Mézeskalácsházak között - családi séta Zsolnai Évával 2 napja vettem részt ezen a sétán 3 gyermekemmel és nagyon tetszett mindannyiunknak. Zsolnai Éva nagyon jól fel tudta kelteni a kisiskolás és óvodás gyermekek érdeklődését és azt fenn is tudta tartani változatos feladatokkal a séta végéig. Nem csak a gyerekek tanulhattak sok mindent Wekerletelepről, de a felnőttek is sok érdekességet tudhattak meg a telepről. Nagyon jó volt megállni és elmerülni a részletekben ott, ahol nap, mint nap elrohanunk. A 1,5 órás séta után csak azt sajnálták a gyerekek, hogy ilyen "rövid" volt és hogy nem tudtak több varjút gyűjteni. :-)

wekerlei anyuka
(2017-09-18 - 13:11)
5

Nagyon jól éreztük magunkat Éva sétáján. A Wekerletelep egy kis ékszerdoboz a fővárosban, évszázados fasorok, mézeskalács házikók és egy megkapó történet a múlt század elejéről. Köszönjük!

Balázs
(2017-08-02 - 19:11)
4

Részt vettem a Szent Iván napi esti Wekerle sétán. Zsolnai Éva volt a vezető. Többször voltam már hasonló programon, de mindig hallok, látok újat. Ez most is így történt. Vezetőnk sok érzelmet vitt a mondandójába. A szakmai tudnivalók mellett mesélt arról, hogyan éltek Wekerlén az emberek a kezdetekben, milyenek voltak a lakások, hogyan figyeltek egymásra és a környezetükre már akkor is. A séta utolsó negyede "üléssé" változott a Kós Károly téren. Szent Iván napja lévén, sok népszokást, azok eredetét is megismertette velünk Éva. A naphoz illő apró ajándékokat is kaptunk, s elégethettük a kéréseinket tartalmazó cédulákat. Köszönöm az élményt. És még ezután jött a csodás tűz-szobor.

pzs
(2017-07-15 - 19:20)